אני חדש בפורום הקטן והאינטימי שלכם- ראיתי מס' פעילים קטן בפורום בכלל, ואפס פעילות בתחום הטכני , בפרט (כאשר זה החלק החזק שלי) , אז אתרום את מה שאני יודע לכתוב, לקרוא ולהבין - ואם יש מתענינים/שאלות אשמח להשיב.
מצורף גרף גלי אליוט, שבו תחזית להיפוך קרוב במגמה הראשית.
התחזית מבוססת על:
1. ספירת גלים לפי תאוריית אליוט.
2. ניתוח טכני של הגרף והאינדיקטורים שלו
ו... השלמת בסיס מאקרוכלכלי (שעליו אדלג הפעם - זה סיפור ארוך, ויכול להתיש )
המהלך היורד מ 1576 עד 666, יקרא על ידי סייקל 1 (בניתוח חלופי יקרא A - בפעם אחרת אתן את ההגדרות החלופיות).
הסייקל הנוכחי מסומן 2 ועתיד להסתיים בין 1100-1250, כאשר 61.8% (מס' פיבונצי) מהמהלך היורד = בערך 1230.
בתוך סייקל זה מסומנים תתי גל באותיות כי זה גל מתקן את המהלך היורד. הגל הנוכחי הוא גל Z והוא האחרון בסדרה של W-X-Y-X-Z
נעבור לאינדקטורים - ואצמצם סקירה רק על 2 מהם:
מחזורי מסחר - רואים בגרף כי ככל שהגרף עולה במחיר, המחזורים קטנים. שיפוע המחזורים יורד בעוד שיפוע הגרף עולה - זו סטייה שלילית, שמנבאת היפוך עתידי למהלך יורד.
RSI - באותו אופן גם שיפוע שיאי המתנד הפוכים לשיפוע גרף המחירים =סטיה שלילית, שמנבאת היפוך קרוב.
באותו אופן סטייה כזו קיימת במתנדים רבים - כך שטכנית הנבוי מבוסס חזק, וזה תומך בניבוי של ספירת הגלים. (דרך אגב אין בבתאורייה זו אפשרות לתחזית זמנים).
ועל קצה המזלג - פנדמנטל: המהלך היורד נגרם כתוצאה מהתפוצצות בועת האשראי (מהלך שטרם הסתיים, לצערי), התיקון העולה נגרם כתוצאה מהצפת תקציבית של כסף זול, הורדת ריבית , תכנית ההאצה וכו' - פעולות נגד דפלציה ע"י ממשלות ונגידי בנק מרכזי מסביב לגלובוס.